Timp de preparare: 10 minute
Cantitate: aproximativ 1-2 porții
Ingrediente:
- 2 ouă
- 1 ceapă roșie ( ceapă de apă)
- 1 conservă ton în ulei sau în suc propriu
- 1-2 fire pătrunjel
- 1 lingură ulei ( de floarea soarelui sau măsline)
- 1-2 linguri capere
- ½ lamâie
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Conserva de ton se desface, se scurge de ulei și se pune într-un bol pentru salată.Se pun ouăle la fiert, se lasă la răcitsi si se decojesc, se taie apoi în patru felii și se pun peste pește.
Cele două cepe se taie solzișori, pătrunjelul se taie mărunt și împreună cu zeama de la lămaie, uleiul, sarea si piperul se adaugă peste celelalte ingrediente din bol.
Se amestecă usor și se adaugă la final caperele scurse de zeamă Se consumă ca atare sau ca și garnitură lângă fripturi.
Poftă bună !
Ce mai caută lumea
- salata de ton cu ceapa
- salata de ton
- salata cu ton
- salata de cartofi cu ton
- salate cu capere
- Salata cu capere
- salată de ton cu capere
- retete garnituri 10 portii
- retete cu ton conserva xsii capere
- https://retete-cochete ro/garnituri/salata-de-ton-cu-ceapa-ou-si-capere/
Abonează-te la blog prin email
Alătură-te celorlalți 461 de abonați.
17 august 2015
Foarte gustoasa salata 😀