HAMBURGER DE VITĂ CU CIABATTA, ROȘII, SALATĂ ȘI CASTRAVEȚI MURAȚI

Această variantă de hamburger este mai sănătoasă și mai gustoasă decât cea ce ați găsi la orice restaurant de tip fast food. Carnea de vită este mai slabă și puteți alege să o tocați acasă sau la măcelar, ca să fiți siguri de ceea ce conțin burgerii.

Timp de preparare: 30 minute

Cantitate: 4 hamburgeri

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată de vită
  • sare, piper, cimbru, paprika
  • 1 ciabatta
  • câteva frunze de salată
  • 4 roșii cherry
  • castraveți murați
  • ceapă
  • opțional: ketchup, muștar, maioneză, pesto

Mod de preparare

Carnea se condimentează cu sare, piper, paprika și cimbru și se formează 4 chiftele mai plate. Acestea se pun la fript într-o tigaie încinsă, fără ulei, la foc potrivit și le-a ținut cam 8-9 minute pe fiecare parte, depinde și se mărimea lor.

Pentru asamblare am tăiat ciabatta în 4 bucăți egale, puteți folosi bineînțeles și chifle sau orice altă pâine mai plată. Tăiți roșiile rondele, puneți peste salata, castraveții și câteva feliuțe de ceapă, puțin ketchup sau orice alt sos doriți: maioneză, muștar. Eu am adăugat și puțin pesto pentru un plus de aromă.

Tipul acesta de hamburger este foarte simplu și rapid de făcut și puțin mai sănătos.

Vă doresc poftă bună!

Ce mai caută lumea

  • hamburgeri de vita

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 461 de abonați.

Author: Irina

Pasionată de tot ceea ce înseamnă dulciuri și baking. Sugar addicted. Locuiesc în Danemarca, unde mi-am început aventurile culinare în 2009. Iubesc ciocolata, croissantele și să fac oamenii fericiți cu preparatele mele.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *