Timp de preparare:
- timp preparare ……………. aprox.15 min
Cantitate: 4-6 portii
Ingrediente:
- 250-300g ciuperci la cutie (scurse bine de apa sau ciuperci proaspete, fierte 10 minute in apa cu sare.)
- 150g maioneza de casa sau cumparata ( poate fi si light)
- 1-2 catei de usturoi
- 1/2 legatura patrunjel tocat sau marar -optional
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Ciupercile taiate feliute si scurse bine de zeama se amesteca usor cu maioneza.
Se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul. Optional se adauga si patrunjelul sau mararul tocat marunt. Se pune la frigider pentru minim o ora, dupa care se serveste cu paine obisnuita, paine prajita sau ca si garnitura la o friptura.
Pofta buna !
Ce mai caută lumea
- ciuperci cu maioneza
- salata de ciuperci
- salata de ciuperci cu maioneza
- ciuperci cu maioneza si usturoi
- salata de ciuperci cu maioneza si usturoi
- salata ciuperci cu maioneza
- salata ciuperci
- reteta ciuperci cu maioneza
- salata de ciuperci cu usturoi
- salata cu ciuperci
Abonează-te la blog prin email
Alătură-te celorlalți 461 de abonați.
28 mai 2015
Am facut asparagus dupa reteta voastra pentru prima data și a ieșit ceva extrem de gustos. Va mulțumesc
2 iunie 2015
Super! Ma bucur sa aud asta! Cu multa placere!
6 noiembrie 2016
buna ziua
,excelenta retata.
o so mai fac .
diana constanta.
31 decembrie 2016
Se mai poate pune si ceva sunca si o sa aiba un gust si mai delicios. Eu asa le fac 🙂
4 mai 2017
putin castravete murat tăiat mărunt, nu i-ar da un gust mai bun