Weekendul ăsta am fost la țară. Vreme frumoasă, soare, numai bine pentru un grătar. Ei…dar cu ce să mâncăm atâta carne ? Ei bine cu o salată. A fost alegerea perfectă, unde mai pui că și ușor de făcut și delicioasă. Merită încercată !
Timp de preparare: 10 minute
Cantitate: aproximativ 1-2 porții
Ingrediente:
- 1 avocado copt
- 2 cepe roșii ( ceapă de apă)
- 10 roșii cherry
- 1 legătură pătrunjel proaspăt
- 1 lingură ulei ( de floarea soarelui sau măsline)
- 2 linguri oțet balsamic
- Sare
Mod de preparare:
Se taie avocado în jumătate, se scoate sâmburele, se curață de coajă și se taie în cubulețe. Roșiile cherry se taie în jumătăți și împreună cu cubulețele de avocado se pun într-un bol pentru salată.Cele două cepe se taie solzișori, pătrunjelul se taie mărunt și împreună cu oțetul, uleiul și sarea se adaugă peste celelalte ingrediente din bol.Se amestecă bine și se dă salata la frigider pentru minim 30min. Se consumă ca atare sau ca și garnitură lângă fripturi.
Poftă bună !
Ce mai caută lumea
- salata de avocado
- salata cu avocado
- salata de avocado cu ceapa
- salata avocado
- avocado salata
- salate cu avocado
- salata de avocado cu rosii si ceapa
- salata avocado cu ceapa
- salata de avocado cu rosii
- salata de avocado cu ceapa si rosii