SANDWICH DUBLU INTORS

sandwich dublu intors 1

Timp de preparare:

  • timp de coacere……10-12 min

Cantitate: cca 2 bucati – 1 portie

Ingrediente:

  • 4 felii de paine ( de preferinta feliata- dar merge cu orice fel de paine)
  • 50g unt
  • 2 felii cascaval

Mod de preparare:

Feliile de paine se ung cu unt pe o parte ( toate 4! ) – nu puneti mult unt, doar cat sa fie unse, altfel iese sanswich-ul prea gras.

Se pune la incins o tigaie de teflon si se pun doua dintre feliile de paine in tigaie, cu untul in jos. Peste cele doua felii se pun feliile de cascaval, una pe fiecare felie ( deci pe partea fara unt, normal!)

Deasupra, pentru a intregi sandwichul, se pun celelalte doua felii de paine, de data aceasta cu untul in sus.

Se lasa la prajit pe o parte, apasand cu o spatula pe fiecare sandwich, pentru a se topi cascavaluldin mijloc, legandu-se astfel ingredientele intre ele.

Cand s-a prajit sufficient de bine paine pe o parte 9 e usor aurie si arata crocant), se intoarce rapid pe partea cealalta. Asteptam inca vreo 2 min si gustarea e gata.

Delicios? Putin spus !

Pofta buna!

261664_4924402548329_422718345_n

sanwich dublu intors 3

sandwich dublu intors 5

 

 

Ce mai caută lumea

  • sandwich la tigaie
  • https://retete-cochete ro/gustari/sandwich-dublu-intors/

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 458 de abonați.

Author: Adriana

Share This Post On

2 Comments

  1. interesant

  2. Este micul meu dejun preferat. Pacat ca ingrasa 😛

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *