Timp de preparare:
- timp de coacere……10-12 min
Cantitate: cca 2 bucati – 1 portie
Ingrediente:
- 4 felii de paine ( de preferinta feliata- dar merge cu orice fel de paine)
- 50g unt
- 2 felii cascaval
Mod de preparare:
Feliile de paine se ung cu unt pe o parte ( toate 4! ) – nu puneti mult unt, doar cat sa fie unse, altfel iese sanswich-ul prea gras.
Se pune la incins o tigaie de teflon si se pun doua dintre feliile de paine in tigaie, cu untul in jos. Peste cele doua felii se pun feliile de cascaval, una pe fiecare felie ( deci pe partea fara unt, normal!)
Deasupra, pentru a intregi sandwichul, se pun celelalte doua felii de paine, de data aceasta cu untul in sus.
Se lasa la prajit pe o parte, apasand cu o spatula pe fiecare sandwich, pentru a se topi cascavaluldin mijloc, legandu-se astfel ingredientele intre ele.
Cand s-a prajit sufficient de bine paine pe o parte 9 e usor aurie si arata crocant), se intoarce rapid pe partea cealalta. Asteptam inca vreo 2 min si gustarea e gata.
Delicios? Putin spus !
Pofta buna!
Ce mai caută lumea
- sandwich la tigaie
- https://retete-cochete ro/gustari/sandwich-dublu-intors/
1 octombrie 2014
interesant
31 octombrie 2014
Este micul meu dejun preferat. Pacat ca ingrasa 😛