Timp de preparare: 15 minute
Cantitate: aproximativ 1-2 porții
Ingrediente:
- 2 dovlecei mici
- 3 cătei de usturoi
- 1 legătură pătrunjel proaspăt
- 1 lingură ulei ( de floarea soarelui sau măsline)
- 1 punga grisine cu rozmarin și uleide măsline
- 2 linguri oțet balsamic- opțional
- Sare
Mod de preparare:
Se taie dovleceii rondele, se sezonează cu sare și se pun pe grătar.Usturoiul se curață, se taie rondele, pătrunjelul se toacă mărunt și împreună cu dovlecelul se pun într-un bol pentru salate. Se adaugă ulei și sare după gust. Dacă vreți ca salata să fie acrișoară se poate adauga și oțet balsamic. Se amestecă ingredientele și se consumă ca atare, cu grisine cu rozmarin și ulei de masline sau ca și garnitură lângă fripturi.
Poftă bună !
Abonează-te la blog prin email
Alătură-te celorlalți 461 de abonați.