SALATĂ DE TON CU CEAPĂ, OUĂ ȘI CAPERE

IMG_7506

Timp de preparare:  10 minute

Cantitate: aproximativ 1-2 porții

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 1 ceapă roșie ( ceapă de apă)
  • 1 conservă ton în ulei sau în suc propriu
  • 1-2 fire pătrunjel
  • 1 lingură ulei ( de floarea soarelui sau măsline)
  • 1-2 linguri capere
  • ½ lamâie
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare:

Conserva de ton se desface, se scurge de ulei și se pune într-un bol pentru salată.Se pun ouăle la fiert, se lasă la răcitsi si se decojesc, se taie apoi în  patru felii și se pun peste pește.

Cele două cepe se taie solzișori, pătrunjelul se taie mărunt și împreună cu zeama de la lămaie, uleiul, sarea si piperul se adaugă peste celelalte ingrediente din bol.

Se amestecă usor și se adaugă la final caperele scurse de zeamă Se consumă ca atare sau ca și garnitură lângă fripturi.

Poftă bună !

IMG_7504

IMG_7503

IMG_7505

Print Friendly, PDF & Email

Ce mai caută lumea

  • salata de ton cu ceapa
  • salata de ton
  • salata cu ton
  • salata de cartofi cu ton
  • pasta ton cu capere ceapa verfe patrunjel
  • reteta cu capere
SALATĂ DE TON CU CEAPĂ, OUĂ ȘI CAPERE
4 votes, 5.00 avg. rating (98% score)

Author: Adriana

Share This Post On

1 Comment

  1. Foarte gustoasa salata 😀

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Nu-i așa că vrei să afle și alții de această rețetă?