TORTELLINI QUATRO FORMAGGI CU PUI SI SOS ALB

Ador pastele. In toate formele lor: simple, spiralate, umplute. Sunt usor de preparat si gustoase. Adevarat, destul de calorice, dar din cand in cand ma rasfat si cu asa ceva. Astazi am facut tortellini cu sos alb. O nebunie…..merita incercate !

 Timp de preparare:  10 minute

Cantitate: aproximativ 2-3 porții

Ingrediente:

  • tortellini proaspete cu quatro formaggi – (aprox 500 g)
  • 1 piept de pui
  • 1-2 caței de usturoi
  • smăntână pentru gătit 200 ml – este la cutie ( eu am folosit de la Dorna ).
  • ulei floarea soarelui– o lingură
  • piper
  • sare
  • busuioc sau oregano uscate
  • parmezan ras – opțional

Mod de preparare:

Se pune un vas cu .apă la fiert. Când fierbe se adugă sare și tortellini. Se lasă să fiarbă conform indicațiilor de pe pachet. Eu le las cam cu două minute mai puțin pentru a rămâne ușor “al dente”.

Între timp tăiem pieptul de pui cubulețe și îl punem la prăjit în lingura de ulei. După ce s-a rumenit frumos punem smântâna pentru gătit, sare, piper și condiment ( busuioc sau oregano – ce preferați), precum și usturoiul tăiat mărunt.

Se mai lasă să stea pe foc două minute pentru ca toate aromele să se patrundă. Se adaugă peste sos tortellini scursi bine de apă, se amestecă ușor și se iau de pe foc. Se servesc ca atare sau cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună !

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Tumblr
  • Pinterest
  • LinkedIn

Ce mai caută lumea

  • paste quatro formaggi cu pui si ciuperci
  • paste quatro formaggi cu pui
  • paste quatro formaggi cu ciuperci
  • paste quatro formaggi reteta
  • Tortelinni quatro formaggi
  • tortellini al formaggio reteta
  • tortellini q
  • tortellini quattro formaggi
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI CU PUI SI SOS ALB
5 votes, 5.00 avg. rating (99% score)

Author: Adriana

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Nu-i așa că vrei să afle și alții de această rețetă?

Trimite rețeta și prietenelor tale: