Primul concurs Retete Cochete

Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Cu ocazia celor 1000 de like-uri primite pe pagina noastră de facebook, ne-am gândit să vă răsplătim fidelitatea. În primul rând, am schimbat special pentru voi, design-ul siteului. Acum totul este mult mai aerisit și mai ușor de urmărit. În al doilea rând, vom organiza o mică tombolă, prima dintr-un șir mai lung de astfel de acțiuni.

  • Înscrierile încep în acest moment și se termină pe 4 noiembrie 2014, ora 23:59
  • Premiul este un Cântar de bucătărie, cu greutate maximă masurată de 5 Kg și diviziune de 1g
  • Pentru a participa, trebuie să dați like si share acestei imagini de pe facebook. Pentru un like paginii noastre de facebook și abonare la newsletter, folosind formularul din dreapta, aveti 2 sanse in plus.
  • După ce completați adresa de email, veți primi un mesaj cu link pe care trebuie să apasați pentru a confirma abonarea. Fară acest ultim pas, nu sunteți abonați și nu veți participa la tombolă.
  • Vom face o tragere la sorți cu ajutorul random.org, pentru a desemna fericita câștigătoare.

cantar_bucatarie

În viitorul foarte apropiat, vă așteaptă o nouă surpriză, dar aceasta va fi dezvăluită doar abonatelor site-ului. Fiecare LIKE, fiecare abonat, fiecare comentariu lăsat pe site ne bucură și ne ajută să facem mai multe lucruri frumoase pentru voi!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 458 de abonați.

Author: Irina

Pasionată de tot ceea ce înseamnă dulciuri și baking. Sugar addicted. Locuiesc în Danemarca, unde mi-am început aventurile culinare în 2009. Iubesc ciocolata, croissantele și să fac oamenii fericiți cu preparatele mele.

Share This Post On

4 Comments

  1. Multumim ♡ ♡ ♡

  2. De mult imi doresc un asemenea cantar de bucatarie , am unul de pe vremea bunicii . M-ar ajuta si cand ma apuca sa tin vreo dieta.

  3. da, este foarte util in bucatarie !

  4. Placerea e de partea noastra!

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This

Un share ne ajută să publicăm mai multe rețete! Mulțumim!

Shares