Cheamă-i pe căutătorii de cămări la tine acasă ȘI POȚI CÂȘTIGA 10.000€ de la LIDL

Cheamă-i și tu pe Căutătorii de Cămări, între 1 martie și 30 iunie, iar cea mai gustoasă descoperire va ajunge în magazinele Lidl și va fi premiată cu 10.000 euro.

Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, vor pleca în căutarea bunătăților din cămările românilor. Fie că este vorba despre zacuscă, gem sau murături, cei doi și-au setat misiunea de a descoperi rețeta care trebuie să ajungă pe mesele tuturor românilor. Știm că ai în cămară cel puțin un preparat pe care nimeni nu îl mai gătește la fel ca tine, care merită șansa să ajungă pe mesele tuturor românilor.

Înscrie-ți cămara pe surprize.lidl.ro/camaranoastra și cheamă-i pe Căutătorii de Cămări la tine acasă. După vizita echipei, dacă produsul tău va fi ales, va ajunge pe rafturile magazinelor Lidl, iar tu vei fi răsplătit cu 10.000 euro.

Pe lângă marele premiu, vor mai fi şi 12 Premii lunare fiecare constând în 23 de vouchere de cumpărături valabile în magazinele Lidl în valoare unitară de 100 Lei. La sfarşitul fiecărei luni de Campanie vor fi desemnaţi 3 câştigători. În total vor fi desemnaţi 12 câştigători ai premiilor lunare.

Din 6 martie, în magazinele LIDL a început Săptămâna Românească. Vei găsi jumări, preparate sub formă de cremă (9.99 lei) și rafinate cu ceapă roșie, carnea la garniță (12.99 lei) sau sarmale cu carne de porc și vită (6.99 lei), cu varză călită și kaiser.

Dacă aveţi un preparat pe care-l laudă toată familia, înscrie reţeta la concurs şi ai şansa de a câştiga mare premiu. Jurizarea se va face conform următoarele criterii:

  • Tipul de reteta – retetele preparatelor inscrise de participanti trebuie sa fie in stil traditional    romanesc. Sunt incluse preparatele inspirate din bucataria internationala
  • Ingredientele – toate ingredientele trebuie sa fie naturale si sa poata fi procurate de pe teritoriul Romaniei
  • Productia – productia retetei trebuie sa poata fi realizata pe teritoriul Romaniei si sa  se  poata  supuna  normelor  si  standardelor  impuse  de  legislatia  in  vigoare, precum si normelor interne ale Organizatorului, privind siguranta alimentara
  • Originalitatea
  • Autenticitatea

 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 458 de abonați.

Author: Irina

Pasionată de tot ceea ce înseamnă dulciuri și baking. Sugar addicted. Locuiesc în Danemarca, unde mi-am început aventurile culinare în 2009. Iubesc ciocolata, croissantele și să fac oamenii fericiți cu preparatele mele.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This

Un share ne ajută să publicăm mai multe rețete! Mulțumim!

Shares